sâmbătă, 18 aprilie 2015

Pietrari - Cursuri de initiere in competente informatice

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe (FNSAATDSC) AGROSTAR deruleaza la Biblioteca Pietrari proiectul „O sansa pentru toti si toate”, prin care 24 femei din localitatea noastra sunt invatate sa utilizeze computerele beneficiind de instructori calificati si de diplome recunoscute.
Proiectul ”O sansa pentru toti si toate” este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea ResurselorUmane 2007 – 2013, Axa Prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”. 

Obiectivul proiectului “O sansa pentru toti si toate” este incurajarea accesului egal pe piata muncii prin cresterea oportunitatilor de ocupare a grupului-tinta format din 739 femei. Accentul este pus pe femei tinere, fara studii superioare, neangajate si provenite atat din mediul rural cat si din cel urban.
Cursul de initiere in competente informatice va facilita invatarea utilizarii unui sistem de calcul si a PC-ului, a tehnicilor de utilizare a aplicatiei Microsoft Word, de gestionare a tabelelor cu aplicatia Microsoft Excel, de realizare a prezentarilor cu aplicatia Microsoft PowerPoint si de utilizare a e-mail-ului. Cursul presupune 20 de ore de teorie si 40 de ore de practica. Cursul se va finaliza cu evaluarea si certificarea participantelor conform evaluarii in data de 27 aprilie 2015.

Imagini curs

Bibliotecar, 
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu