marți, 26 mai 2015

Drăgăşani: Comunicarea - concurs tematic

  Sambata, 23 mai 2015, in intervalul orar 9,00 -16,30, la Biblioteca Municipala Dragasani a avut loc un concurs tematic prin intermediul caruia au fost prezentate mesaje ce au avut ca scop prevenirea violentei, a consumului de alcool si droguri, jocuri de noroc, a traficului de minori pe internet precum si alte teme specifice.
  Concursul s-a desfasurat pe mai multe sectiuni si anume:  proza, eseu, epigrama, film de scurt metraj, arte vizuale. Au participat reprezentanti de la urmatoarele institutii de invatamant: Colegiul National "Gib Mihaescu" Dragasani, Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi ''Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi ''Petru Rares" Falticeni, Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera "Avram Iancu" Oradea, Academia de Politie ''Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina. Din juriu au facut parte: colonel Dumitru Cirjan, profesor de romana Corina Lungu, profesor de desen Adrian Codreanu si bibliotecar Cristina Prunel-Barbulescu.
 Elevii si studentii au primit diplome, au vizitat obiective turistice din oras iar in final au participat la o masa festiva si un foc de tabara la sediul Scolii de Subofiteri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani.
Bibliotecar,
Cristina Prunel-Barbulescu







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu