miercuri, 1 iulie 2015

Etapa judeţeană a Concursului „Vâlcea - colţ de rai” 2015: bibliotecile participante şi creaţiile elevilor

Stimaţi colegi bibliotecari,

Avem mai jos link-uri către premiile pe care le-aţi oferit elevilor participanţi la etapele locale ale Concursului „Vâlcea - colţ de rai”, ediţia 2015.
Vă mulţumesc pentru implicarea şi dăruirea demonstrate şi cu această ocazie.
Vă rog să vă revedeţi, fiecare, postările de la legăturile de mai jos şi să editaţi unde este cazul, astfel încât Juriului judeţean - pe care îl voi anunţa în curând pe acest blog, să-i fie cât mai uşor să evalueze creaţiile. Principalele aspecte asupra cărora vă rog vă concentraţi vizează utilizarea în postările de pe acest blog a fontului prestabilit (funcţia F din panoul de editare a postărilor), a „Dimensiunii fontului" (selectăm textul şi dăm clic pe „Normal”, în funcţia „TT” din panou).
De asemenea, am mai observat că în unele postări în care creaţiile au fost încorporate direct (nu ca link către Google Drive, YouTube sau alt mijloc de găzduire - nu este nicio problemă că aţi procedat astfel), Juriul ar putea întâmpina dificultăţi în a desluşi cărui autor aparţin creaţiile (creaţia). Poate ar fi util ca acel cod care reprezintă identitatea autorului, împreună cu creaţiile sale, să fie separate prin niste linii sau o succesiune de puncte ori asterix-uri, de codurile si creaţiile celorlalţi autori.
L-aş ruga în mod special pe Paul (Biblioteca Publică Pesceana) să editeze creaţiile fotografiate "la pachet" cu o porţiune din masa. În plus, pentru că unele lucrări sunt fotografiate dintr-un unghi nevavorabil, apar deformate, ceea ce cu siguranţă diminuează din valoarea a creaţiei, incontestabilă de altminteri.
În sfârşit, dacă mai există vreo bibliotecă (mai multe) participantă la această ediţie a concursului şi nu se regăseşte în lista de mai jos, vă rog să-mi semnalaţi aceasta, pentru a remedia situaţia, cu scuzele de rigoare (la interogarea după „Colţ de rai”, doar aceste rezultate mi-au fost returnate de către blog).

Vă mulţumesc mult, o vară senină vă doresc!
Valentin Smedescu



Biblioteci participante Concurs „Vâlcea - colţ de rai” 2015
(alfabetic)


1. Berbești
4. Copăceni  
5. Costești 
6. Dănicei 
9. Ghioroiu 
10. Grădiștea 
11. Horezu 
13. Ocnele Mari (Proza) 
14. Olanu 
15. Oteșani
17. Pesceana
18. Racovița 
19. Scundu
20. Tetoiu 
21. Valea Mare 
22. Vlădești 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu