marți, 29 martie 2016

Pagini fermecate

Astăzi, i-am vizitat pe prietenii noștri din clasa a III-a. Am premiat cele mai frumoase răspunsuri date de ei de Ziua Internațională a Poeziei. Doua premii mai speciale au primit: Adelina Predoiu si Denisa Mecu. Răspunsurile lor deosebite au la baza nu numai cunoștințele din manualele școlare ci și lectura extrașcolară. Am încercat, astfel, să ne reamintim de poeta Elena Farago, născută pe 29 martie 1878, despre care am vorbit la întâlnirea noastră din 21 martie 2016.Premii pentru doua bune prietene ale cartii, Denisa Mecu si Adelina Predoiu
Tot cu acest prilej am prezentat elevilor și cadrelor didactice prezente concursul organizat, în parteneriat, de către Biblioteca Municipala Onești "Pagini fermecate, gânduri colorate".

La ora când eu am ajuns, doamna învătător Elena Drăghicescu și elevii clasei a III-a se pregăteau pentru o oră specială. Urmau să fie asistați de doamnele învățător de la celelalte clase din învățământul primar: Floricica Mândreci, Liana Sărdărescu, Vali Borăscu și Amelia Stănescu.
Mult succes!

Mihaela Silvia Magureanu
Biblioteca Publica ”G-ral Nicolae Ciobanu”