marți, 26 aprilie 2016

Prezenţe vâlcene la Expoziția de fotografie a ANBPR

Biblioteca Pietrari, alături de Biblioteca Vlădeşti, este în acest an prezentă la expoziţia anuală colectivă de fotografii despre activitatea bibliotecilor publice lansată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România!
Scopul acestei expoziţii colective este acela de a arăta, vizual şi imagistic, contribuţia bibliotecilor în viaţa utilizatorilor şi comunităţilor. Expoziţia este una tematică, iar subiectul ales pentru anul 2016 vizează Campaniile de lectură desfășurate în bibliotecile din țară .
Coordonarea expoziţiei a fost asigurată de Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” Braşov şi Biblioteca Judeţeană “A. D. Xenopol”. Expoziţia este atât fizică, cât şi virtuală, pe o platformă integrată şi accesibilă şi de pe site-ul asociaţiei.
Condiţiile de participare la expoziţie au fost următoarele:
  1. La expoziția anuală pot participa atât bibliotecile publice de rang judeţean, cât şi locale, municipale, orăşeneşti şi comunale.
  2. Condiţii obligatorii de îndeplinit pentru fotografii – rezoluţia minimă 300 dpi, respectând tematica, imagini clare şi relevante, corecte tehnic, explicaţii pentru fiecare imagine – titlul activităţii/proiectului, numele bibliotecii şi bibliotecarului, data. Fiecare bibliotecă poate contribui cu maxim 6 fotografii.
  3. Imaginile să reprezinte activităţi desfăşurate în anul precedent.
Biblioteca noastră a trimis mai multe imagini din diferite campanii derulate în 2015, selectate pentru expoziţia din acest an fiind două fotografii din proiectul de promovare a lecturii în spații non-formale ”Biblioteca din livadă” și din campania de promovare intitulată ”Fluturași de poezie” desfășurată de către bibliovoluntari cu prilejul Zilei Internaționale a Poeziei - 21 martie 2015.

Biblioteca din livadă

Fluturași de poezie

Pentru a putea vedea toate imaginile selectate și prezentate în expoziția din acest an accesați link-ul https://expozitiaanbpr.wordpress.com/

Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu