miercuri, 29 martie 2017

Oferta de cursuri ANBPR 2017 pentru trimestrele II și III

Dragi colegi bibliotecari - noi şi vechi :) -  din judeţul Vâlcea,

Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din România - Centrul de Formare și Dezvoltare Profesională ne-a comunicat Oferta de cursuri ANBPR 2017 pentru trimestrele II și III.
Informaţia se găseşte la legătura https://drive.google.com/open?id=0B-G7vrM7m93sSndLaUVlNTNWM1k.

Cursurile sunt autorizate şi se finalizează cu Certificate recunoscute de Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Programele de specializare se finalizează cu Certificate de participare emise sub antetul Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor din România – Furnizor autorizat de programe de formare.
Cursurile se pot organiza şi local, cu condiţia să existe minimum 11 persoane înscrise/curs. 

Înscrierile se fac pe adresele de e-mail anbpr_ro@yahoo.com sau formare.bibliotecari@gmail.com.

În eventualitatea că întrunim un minimum de 11 bibliotecari pentru un curs - şi vă rog să-mi comunicaţi, cei care sunteţi interesaţi - ar fi necesar să ştim în timp util aceasta, să întreprindem demersurile aferente.

Încă o precizare: cursurile pot fi urmate şi de către persoane care nu sunt încadrate ca bibliotecar, dar îşi doresc să devină bibliotecar.
În acest caz contravaloarea instruirii nu va mai fi achitată de către autoritatea publică angajatoare, potrivit legii, ci de către cursant, pe cont propriu.

Vă mulţumesc,
Valentin Smedescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu