marți, 28 martie 2017

Pietrari - Importantă donație de carte

Biblioteca Pietrari a reușit să obțină o importantă donație de carte nouă din Rezerva Naţională de Carte (actuala Rezerva Naţională de Publicaţii) ce funcţionează ca parte componentă a Bibliotecii Naţionale a României.

Răspunzând solicitării noastre au fost selectate pentru Biblioteca Comunală din Pietrari un număr de 615 publicații în valoare totală de 8299,82 lei, publicații care vor intra în circuitul de împrumut la domiciliu pe care îl oferă biblioteca utilizatorilor săi, după prealabila prelucrare, clasificare și înregistrare a acestora în fondul de carte de care dispunem. De asemenea, această importantă donație de carte ne oferă posibilitatea de a înnoi fondul de carte al bibliotecii, fond de carte care, cu toate eforturile administrației locale ce asigură anual buget pentru achiziția de carte nouă, este depășit, atât fizic, cât și moral, în cazul anumitor domenii de interes.
Mulțumim public Bibliotecii Naționale a României pentru susținere, contribuind prin aceste acțiuni la îmbogăţirea colecţiilor bibliotecilor din Sistemul Naţional de Biblioteci!


Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu