marți, 28 martie 2017

Proiectul CODE Kids- Copiii fac coding in bibliotecile publice


Proiectul ”CODE Kids - Copiii fac coding în bibliotecile publice”, un proiect al Fundatiei Progress realizat în parteneriat cu Asociația ETIC, cu sprijinul financiar al Fundației Româno-Americane, a demarat sesiunile de instruire în codare ce au avut loc în perioada 24-26 martie 2017. 
Biblioteca Publică VLADESTI, împreună cu cei doi copii voluntari cu rol de Ambasadori, au participat alături de 4 biblioteci vâlcene (Tetoiu,Pietrari,Tomșani și Păușești-Măglași) la acest eveniment ce a fost găzduit de BJ Antim Ivireanul. Pe parcursul a trei zile am aflat cum vom putea crea o comunitate activă de copii, tineri și bibliotecari care să contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale copiilor din localitatea noastră prin înființarea unui club de coding ce va fi coordonat de cei doi  ambasadori- Raul Mitrea și Ionut Sima.

Mulțumim organizatorilor: Fundatia Progress, Biblioteca Județeană "Antim Ivireanul" Vâlcea și trainerului nostru, George Brata , cel care ne-a purtat în această minunată ”călătorie” în tainele codării.









Bibliotecara,Ciobotea Elena Maria








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu