joi, 31 august 2017

„Vrem cărţile tale!” Lasă cărţile din biblioteca ta să-şi continue povestea în Bibliotecile Publice


Dragi colegi bibliotecari publici din Vâlcea,

Campania România EduCaB* este relansată la nivel judeţean/local cu accent şi mai mare pe ideea ca fiecare dintre utilizatorii serviciilor noastre şi orice membru al comunităţii, în general, să aducă la Biblioteca Publică o carte nouă sau aproape nouă. Prin aceasta, ne dorim să creştem puţin câte puţin, cu ajutorul oamenilor pentru care lucrăm, colecţiile de cărţi care devin tot mai vechi, tot mai perimate fizic şi moral, şi care – din motive independente de voinţa noastră – nu sunt înnoite prin alocaţii bugetare, aşa cum prevede Legea bibliotecilor.

Vă rog, prin urmare, pe cei care aveţi posibilitatea, să descărcaţi posterul campaniei (vi-l trimit şi în *pdf pe e-mail - insist să vă verificaţi e-mail-urile), să-l printaţi şi să-l afişaţi la loc vizibil în biblioteca dvs., de preferinţă la intrare. Săptămâna viitoare, oamenii extraordinari de la EduCaB ne vor trimite şi afişe gata printate, pe care le veţi putea ridica de la mine, personal sau prin trimis.
Succes!
V.S.


___________________________________

*prin care am reuşit câteva lucruri frumoase în bibliotecile noastre în ultimii ani – ceea ce s-a promovat pe blog v-a-v de interogaţia „EduCaB” este indexat la https://bibliotecivalcene.blogspot.ro/search?q=Educab&max-results=20&by-date=true

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu