miercuri, 28 martie 2018

Pietrari: Rezultate Campania ”Hai pe net 2018”

Campania Hai pe net! 2018 a ajuns la final, iar echipa Fundației EOS a mulțumit tuturor partenerilor săi pentru toate eforturile depuse pe parcursul săptămânii 19 – 25 Martie. Suntem mândri de rezultatele obținute, rezultate care nu ar fi fost posibile fără implicarea și dedicarea noastră, a tuturor, fie că a fost vorba de organizații mai mici sau mai mari din întreaga Europă.
România s-a situat pe un onorabil loc 2 la nivel european, în ceea ce privește numărul de evenimente derulate în cadrul campaniei Hai pe net!2018 la nivel național. La finalul săptămânii ALL DIGITAL WEEK/HAI PE NET, au fost înregistrate un număr de 105 evenimente pe site-ul ALL DITAL WEEK la secțiunea EVENTS, printre care se numără și patru evenimente ce s-au desfășurat la Biblioteca Pietrari.


 În ceea ce privește numărul de persoane care s-au înregistrat ca participanți și susținători ai campaniei, România s-a situat pe locul 3 în cadrul campaniei la nivel european ALL DIGITAL WEEK. Un număr de 2.537 de persoane s-au înregistrat pe contorul digital până la finalul evenimentului așa cum se poate observa din imaginile de mai jos, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului:


  Detalii legate de  evenimentele derulate la Pietrari în săptămâna ”Hai pe net”, tipul activităților, numărul final de persoane care au participat la evenimente, imagini realizate pe parcursul evenimentelor derulate zilnic, puteți viziona urmărind filmul de prezentare al campaniei : 

”Hai pe net” 2018 / Pietrari

 Pentru tot efortul depus în cadrul acestei campanii am primit certificatul de participare la campania europeană ALL DIGITAL WEEK, certificat care atestă implicarea instituției noastre în campania de incluziune digitală, acesta fiind acordat tuturor celorlalte organizații europene ce au ”fost pe NET” în săptămâna 19-25 martie 2018.



Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu