luni, 11 ianuarie 2016

În 15 ianuarie 2016: premierea câştigătorilor Concursului Vâlcea - colt de rai, Ediţia 2015




Dragi colegi bibliotecari publici din judeţul Vâlcea,

Ca în fiecare an, în 15 Ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale, organizăm la Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea festivitatea de premiere a elevilor participanţi la Ediţia 2015 a Concursului "Vâlcea - colţ de rai".

Regulamentul Concursului se află la adresa http://bibliotecivalcene.blogspot.ro/p/regulamentconcurs-valcea-colt-de-rai.html, iar prin organizarea lui ne dorim ca - prin intermediul bibliotecilor publice - să promăvăm în mediul online talentul şi sârguinţa celor mai buni copii ai Vâlcii, mulţi dintre ei izolaţi din punct de vedere informaţional şi oricum cu o şansă în minus faţă de colegii lor din marile oraşe.
În înfăptuirea acestui obiectiv, pe lângă suportul dvs., al bibliotecarilor, am contat şi contăm pe echipamentele obţinute prin Programul "Biblionet - lumea in biblioteca mea", cu ajutorul cărora încărcăm în Internet şi promovăm creaţiile competitorilor în concurs.

La momentul culminant al ediţiei a IV-a acestui proiect, în care s-au calificat bibliotecile publice din 22 de localităţi vâlcene, urmează să-i premiem pe cei mai talentaţi şi silitori elevi înscrişi în competiţie, precum şi pe bibliotecarii implicaţi voluntar - asemenea nouă - în proiect.
În afara festivităţii de premiere, le vom oferi elevilor-invitaţi posibilitatea să viziteze Biblioteca Judeţeană Vâlcea, să ia cunoştinţă de toate serviciile pe care le oferim şi să conştientizeze că această instituţie le aparţine.

Invitaţia la eveniment şi rugămintea către administaţiile locale finanţatoare ale celor 22 de biblioteci înscrise în această ediţie a concursului să vă acorde - celor 22 de colegi invitaţi la BJAI vinerea viitoare - susţinere în deplasarea la Râmnicu Vâlcea împreună cu toţi elevii-candidaţi, a fost transmisă şi pe e-mail (către Primărie şi biblioteca).

Valentin Smedescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu