marți, 4 decembrie 2018

TETOIU - 1 DECEMBRIE –CENTENAR SI ZIUA NATIONALA A ROMANIEI


Și în comuna Tetoiu ,activitățile, destinate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri (1918-2018)  și a  Zilei Nationale  a României s-au desfășurat  cu mare fast .

Primăria comunei Tetoiu în colaborare cu Școala Gimnazială Țepești - Tetoiu,Biblioteca comunală Bogdan Amaru Tetoiu și Consiliul Local  Tetoiu, au dat startul evenimentelor din comuna noastră ,joi 29 noiembrie ora 11:00,când elevii,însoțiți de cadre didactice și părinți au mers la căminul cultural Atanasie Pop Marțian  din satul Țepești ,unde au susținut un program artistic deosebit cu poezii , scenete istorice și cântece ,dedicate eroilor căzuți pe câmpul de luptă în Primul și Al Doilea Război Mondial .La finalul acestui program ,toată lumea s-a prins într-o horă și în același timp au eliberat un mănunchi de baloane colorate în cele trei culori ale steagului nostru .

A doua parte a programului a continuat sâmbătă 1 Decembrie ,zi în care domnul Primar Antonie Lucian alături de ceilalți colaboratori au depus coroane la toate Monumentele din localitate, la care preoții au ținut slujbe de pomenire a ostașilor care s-au jertfit pentru noi. După toate aceste evenimente ,cu toții au fost invitați la sediul primăriei unde au primit o porție de fasole cu cârnat .

În speranța,că vom fi uniți și vom petrece la fel și peste o sută de ani domnul Primar, a urat  La multi ani tuturor  românilor !”

BIBLIOTECAR :MIHAI GHEORGHIȚA .
  



















 
 














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu