luni, 18 februarie 2019

Vladesti- Programul de educatie financiara Bani IQ

         In aceasta perioada, la Biblioteca Publica Vladesti continua sa se deruleze programul de educatie financiara  Bani IQ  la care a participa un numar insemnat de persoane, copii si adulti, din comuna Vladesti. Cursurile sustinute pentru inceput in perioada de vara sunt continuate si in prezent .

     Participantii la aceste campanii  au aflat cu acest prilej informatii extrem de utile referitoare la evitarea dezechilibrelor in bugetele personale,economisire, alegeri intelepte in ceea ce priveste banii, serviciile oferite de banci, platile online, instrumentele de comparare a ofertelor, siguranta cumparaturilor pe internet, drepturile consumatorilor online.
Elevii, studentii, dar si alte persoane pot participa gratuit la trainingurile organizate in cadrul bibliotecii, iar la absolvire vor primi un certificat de participare semnat de partenerii programului. Totodata, participantii vor avea ocazia sa castige premii puse in joc in cadrul unor concursuri menite sa-i incurajeze sa convinga si alte persoane sa urmeze training-urile online pe site-ul www.baniiq.ro
Mai mult, prin intermediul acestei platforme de e-learning orice persoana interesata de educatie financiara poate accesa cursurile online, intr-un mod interactiv si confortabil.
De asemenea, educatia financiara este o solutie pentru incluziunea financiara a populatiei, chiar si a celor cu venituri scazute, care vor apela, in cunostinta de cauza, doar la acele produse financiar-bancare specifice, care nu le vor genera ulterior dificultati.






Bibliotecara-Ciobotea Elena Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu