marți, 29 iunie 2021

«Atelierul de vacanță 2021» la Filiala «Ostroveni» a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea și la Secția «Multimedia-Internet»







«Atelierul de vacanță 2021» la Filiala «Ostroveni» a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea și la Secția «Multimedia-Internet» de la sediul central din Carol I nr. 26: colegele noastre Gheorghița Popescu & Mioara Deaconu și colegii Valentin Șchiopu-Mateiu & Laurențiu Beldiman vă fac o ofertă de nerefuzat! ❤


Din motive ce țin în principal de lipsa personalului, dar și de sediile improprii ale Filialelor «Traian» și «Goranu», Filiala noastră din cartierul Ostroveni este singura care organizează în această vară - în afara secțiilor din sediul central al BJAI, evident - ateliere de genul celor cu care publicul vâlcean este familiarizat de mai mulți ani.

Cealaltă entitate din cadrul Serviciului „Îndrumare Metodologică și Coordonare filiale” implicată în ateliere este Secția „Multimedia/ Internet”. Aceasta a pregătit - pentru perioada 5 - 29 iulie/ luni, marți, miercuri, joi ale fiecărei săptămâni/ orele 9.00 - 10.30 - o selecție video deosebit de interesantă, cu titlul «Filmele copilăriei».
La acest atelier, gazde bune pentru copiii dvs. vor fi colegii noștri Valentin Șchiopu-Mateiu și Laurențiu Beldiman. Înscrierile se fac la sediul BJAI.

Celelalte secții ale Bibliotecii Județene Antim Ivireanul Vâlcea pregătesc, de asemenea, ateliere deosebit de interesante, care vor fi anunțate în cel mai scurt timp cu putință.

Bibliotecile publice locale vâlcene care mai funcționează pregătesc și ele ateliere/ activități pentru perioada vacanței de vară; acestea sunt/ vor fi anunțate de către fiecare bibliotecar-responsabil în parte, la nivel local, și vom bucuroși să vi le facem cunoscute, pe măsură ce se derulează.

Vacanță plăcută, cu multă relaxare & învățare non-formală/ informală/ distractivă totodată! 🙏👏🤗

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu