marți, 22 noiembrie 2016

Biblioteca Pietrari și voluntarii ei, printre cei 108 finaliști ai Galei Naționale a Voluntariatului

http://galavoluntarilor.ro/final…/dar-de-biblio-voluntar-843
http://galavoluntarilor.ro/finalist/maria-gabriela-preda-802
http://galavoluntarilor.ro/fin…/andreea-alexandra-mentea-836

Suntem în finală și la Gala Națională a Voluntarilor!!!

Au intrat în finală proiectul ,,Dar de biblio-voluntar'' și voluntarii Gabriela Preda și Alexandra Mentea. Felicitări tuturor biblio-voluntarilor implicați în proiectele bibliotecii! Felicitări, Gabi! Felicitări, Alexandra!
Federația VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România vă invită să votați poveștile de voluntariat preferate, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară. În fiecare an, acest eveniment reunește organizații neguvernamentale, instituții publice și companii, pentru a oferi o binemeritată recunoaștere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în comunitate.
În perioada 27 septembrie - 25 octombrie, organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice care implică voluntari au nominalizat inițiative și persoane care contribuie la schimbarea comunității. În urma perioadei de preselecții, din cele 188 aplicații, au fost selectați 108 de finaliști, astfel: 52 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 46 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, 7 nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului și 3 nominalizări pentru categoria Centrul de voluntariat al anului.
Lista completă cu finaliștii de anul acesta poate fi accesată direct pe site-ul Galei Naționale a Voluntarilor – http://www.galavoluntarilor.ro/finalisti, unde aveți posibilitatea de a vota voluntari, coordonatori de voluntari, centre și proiecte de voluntariat, până pe 7 decembrie, ora 23.59, pentru Premiul Publicului, oferit în seara de premiere pentru fiecare categorie în parte.

Până pe 4 decembrie, cele 108 lucrări finaliste sunt jurizate de către cei 30 de membri ai juriului, conform criteriilor și regulamentului, făcute publice pe site-ul competiției. Din juriu fac parte reprezentanți ai instituțiilor publice, companii sau organizații neguvernamentale cu expertiză în domeniile jurizate. Câștigătorii vor fi anunțați public și premiați în data de 14 decembrie 2015, la Gala Națională a Voluntarilor, acolo unde vom fi și noi prezenți.

Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu