luni, 1 februarie 2016

Pana luni, 8 februarie 2016: Efort final si raportare programele de e-commerce si educatie financiara BaniIQ si BaniiPeNet

Dragi colegi bibliotecari din judetul Valcea,

Asa cum va anuntam in mesajul electronic pe care vi l-am transmis in 7 ianuarie a.c., in 7 februarie 2016 se incheie editia pe anul trecut a programelor de e-commerce si educatie financiara BaniIQ si BaniiPeNet.




Va rog ca pana cel tarziu luni, 8 februarie 2016 inclusiv, sa-mi transmiteti raportarile finale continand numarul cursantilor la ambele programe. In acest numar, potrivit instructiunilor pe care tocmai le-am primit de la Bucuresti, va rog sa-i includeti si pe cursantii pe care i-ati instruit, insa nu au parcurs in biblioteca toti pasii pentru finalizarea programelor, astfel incat sa obtina diploma de final. Cu siguranta multi dintre acei cursanti au raspuns intrebarilor testului conectandu-se la platforme de altundeva decat din biblioteca. Deci, pe acei cursanti ii raportam doar ca numar, iar daca nu s-au inregistrat in sistem (cu nume, e-mail etc.), nu vor avea sansa sa castige unul din premiile pe care le-am anuntat.

In functie de numarul de cursanti pe care ii raportati fiecare si acestia se regasesc in sistem inregistrati ca atare - cum spuneam, de asemenea, in mesajul din 7 ianuarie - dvs. aveti sansa castigarii premiilor de 100 euro (in editia trecuta, cum probabil stiti, 3 bibliotecari din judeţul Vâlcea au fost recompensati cu premii constând în smartphone-uri Samsung Galaxy S4, mai multe zeci de utilizatori au primit vouchere în valoare de până în 100 lei, iar marele premiu de 1.000 euro, a fost câştigat tot în judeţul Vâlcea).

Ar mai fi o saptamana pentru cei care doriti sa va inmultiti numarul de cursanti, astfel incat sa avem - ca si in anii anteriori - o raportare care sa oglindeasca o activitate cat mai buna in bibliotecile dvs. si, de ce nu, cat mai multi castigatori.
Ideal a ar fi ca tot la Valcea sa se castige si marele premiu, de 1500 euro in acest an :)

Va mai rog ca alaturi de raportarile pe care mi le veti trimite, sa puneti pe e-mail si cateva impresii despre programe + cateva fotografii sugestive din timpul sesiunilor de instruire/ testare a cursantilor derulate in bibliotecile dvs.

Va multumesc frumos,
Valentin Smedescu

PS: v-am transmis informatiile de mai sus si pe e-mail, redirectionand si mesajul din 7 ianuarie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu