miercuri, 20 aprilie 2016

Drăgășani: EROS - Expoziție de pictură abstractă contemporană


În perioada 18-29 aprilie 2016, municipiul Drăgăşani se bucură de unul dintre cele mai importante evenimene ale anului, dedicat în special oamenilor de cultură şi iubitorilor de frumos, dar nu numai. Vernisajul va conţine un număr de 70 de lucrări de artă abstractă contemporană semnate de tânăra artistă vâlceancă, Alina Cozma, tablourile fiind expuse în perioada mai sus menţionată, la Biblioteca Municipală Drăgăşani.

Piesa de rezistenţă a expoziţiei, totodată fiind şi cel mai mare tablou din atelierul artistei, are o înălţime de 2,5 metri şi 1,85 m lăţime, purtând denumirea de „Hope” (Speranţa).

Aceasta este cea de-a treia expoziţie a tinerei talentate pictoriţe, ea expunând prima dată în viaţa sa într-o galerie din capitala Regatului Unit, în vara anului 2015, unde creaţiile Alinei Cozma au fost expuse timp de aproape o lună de zile.
Absolventă a unei facultăţi de contabilitate, vâlceanca Alina Cozma şi-a descoperit talentul la 30 de ani, o vârsta la care multe femei renunţă la propriile vise şi îşi concentrează întreaga atenţie asupra familiei.

Talentata pictoriţă şi-a început turneul de promovare în ţară în luna martie a.c., expunând primele lucrări din portofoliu la Râmnicu Vâlcea, oraşul natal. Evenimentul de mare anvergură s-a dovedit a fi surpriza anului în comunitatea de artişti din Vâlcea, toată presa vuind despre succesul de care s-a bucurat.



 Vă invităm la Biblioteca Municipală  Drăgășani, să admirați  tablourile!
Bibliotecar,
Cristina Prunel-Bărbulescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu