vineri, 5 august 2016

Scundu - schimb de experienta cu judetul Ialomita

       Saptamana aceasta in localitatea Scundu  a avut loc un schimb de experienta  privind organizarea si functionarea Comisiilor Consultative Comunitare pentru prevenirea situatiilor de incalcare a drepturilor copilului, comitete sprijinite si indrumate de Fundatia World Vision. In acest sens, membrii  Comitetelor Consultative Comunitare din Judetul Ialomita s-au deplasat in localitatea Scundu in vederea impartasirii experientei pe care o au in aceasta calitate si s-au intalnit cu membrii Comitetului din Scundu.
       Echipa din judetul Ialomita a vizitat Primaria Scundu, Biblioteca Scundu, Scoala Gimnaziala Scundu si Biserica din satul Blejani, cu hramul “Adormirea Maicii Domnului”.
      Domnul Ionascu Constantin de la Fundatia World Vision Valcea a prezentat un material cu realizarile Comisiilor Consultative Comunitare de la nivelul judetului Valcea, Domnul Primar, Dumitru Blejan a prezentat realizarile de la nivelul localitatii Scundu, apoi intreaga echipa s-a deplasat la scoala din localiatate unde s-a vizionat un material  privind Scoala de Vara organizata in luna iulie 2016. La final cativa elevi ai scolii au prezentat un mic spectacol artistic, ce a cuprins o sceneta, cantece si dansuri populare.




 
Bibliotecar, Tincuta Stoicanoiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu