miercuri, 21 decembrie 2016

Voluntarul anului în domeniul artă și cultură este BIBLIOVOLUNTAR!

Cea de-a șasea ediție a Galei Naționale a Voluntarilor, ce a avut loc într-o atmosferă caldă și prietenoasă într-o locație selectă-Palatul Ghica din București, a avut 188 aplicații, dintre care au fost selectați 108 finaliști, astfel: 52 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 46 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, 7 nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului și 3 nominalizări pentru categoria Centrul de voluntariat al anului. În seara de poveste din 14 decembrie juriul a  premiat 32 câștigători și 78 de finaliști din cadrul competiției, alături de cele patru Premii ale Publicului acordate în urma votării on-line.
 Maria-Gabriela Preda, bibliovoluntar la Biblioteca Publică Locală Pietrari, pentru implicarea sa în programul de voluntariat ”Dar de bibliovoluntar” derulat de bibliotecă pe parcursul acestui an, a fost premiată de către juriul Galei cu titlul de Voluntarul anului în domeniul artă și cultură.Gabriela a ales să dăruiască din plăcerea ei de a citi și celor care nu reușesc să facă acest lucru din motive care nu țin de voința lor. Implicarea ei deosebită în proiectul ”Șoapte pentru suflete” al bibliotecii a făcut ca 40 de legende populare să poată ajunge la zeci de mii de persoane din țară și de peste hotare, aducând bucurie, relaxare și un strop de lumină în suflete. De asemenea, a coordonat și derulat ”Atelierul de creație” din programul de vacanță al bibliotecii, a participat la atelierele de realizare a cărticelelor-jucării/senzoriale pentru cei mai mici copii și a contribuit din plin la organizarea evenimentelor desfășurate de bibliotecă, dedicând 250 de ore de voluntariat în 2016.
După premierea de la Timișoara a programului de voluntariat ”Dar de bibliovoluntar” în cadrul Galei Naționale a Tineretului 2016, iată cum sfârșitul de an ne-a adus o și mai mare bucurie, aceea ca ”Voluntarul anului în domeniul artă și cultură” să fie un BIBLIOVOLUNTAR al Bibliotecii Pietrari!


Iată și lista tuturor câștigătorilor din acest an de la Gala voluntarilor 2016, cei 32 de voluntari, proiecte de voluntariat, coordonator de voluntari și centru de voluntariat, precum și Premiile Speciale No Hate, Premiile Publicului, acordate în urma votării on-line:
http://www.galavoluntarilor.ro/articole/castigatorii-galei-nationale-a-voluntarilor-2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu