marți, 12 iunie 2018

Premiul pentru "Cel Mai INOVATOR Proiect Stiintific"

Clubul de avansati ,, Tomsani Coding Kids Club'' din comuna Tomsani, a primit in cadrul Targului de Stiinta organizat la Biblioteca Judeteana ,, Antim Ivireanul'' Valcea premiul pentru "Cel Mai INOVATOR Proiect Stiintific" prezentat în cadrul Târgului de Știință, pentru proiectului intitulat "TERMOMETRU REALIZAT IN CASA" .
Mulțumim Fundației Progress și Bibliotecii Județene Vâlcea pentru oportunitate, pentru o zi trăită la intensitate maximă, cu emoție, bucurii, curiozitate și satisfacție, simțite de noi toți în doar câteva ore.
Târgul de Știință a avut ca obiectiv promovarea activităților STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), respectiv a activităților din cadrul Cluburilor CODE Kids din județul Vâlcea. La finalul acestui eveniment a avut loc o premiere a participanților la târg. Diplomele au fost înmânate de către managerul Bibliotecii Județene Vâlcea, conf. univ. dr. Remus Grigorescu.
Felicitări COPIILOR pentru felul în care s-au prezentat la TARGUL DE STIINTA.
Multumim conducerii Primariei Comunei Tomsani si intregului colectiv pentru sprijinul si sustinerea acordata permanent in
realizarea activitatilor.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu