miercuri, 25 septembrie 2019

Biblioteca Amărăști: Scriitori și cărți în sate

In perioada 23- 25 septembrie 2019, Biblioteca Publica Amarasti a avut deosebita placere de a fi gazda Asociatiei 7 ARTE, in cadrul proiectului „Scriitori si carti in sate”, care a constat intr-un atelier educativ, sustinut de scriitoarea Alexandra Rusu.


Veselie, zambet, prietenie, incredere, aventura, suspans… ce poate fi mai frumos pentru copiii de la Scoala Gimnaziala Amarasti?
Timiditatea celor mai mici si sfiala au fost inlocuite de scriitoarea Alexandra Rusu cu o stare de buna dispozitie dandu-le in acelasi timp incredere in ei.


Si a inceput aventura…! Alexandra Rusu a adus elevilor Scolii Gimnaziale Amarasti o carte fermecatoare, „Cartea nasoaselor”, un basm modern, cu printese, Feti-Frumosi, castele si palate. Ca intr-un basm, trei zile, eroii nostri au calatorit in taramul Nasoaselor, au desenat personajele preferate, au dialogat cu scriitoarea.


La acest atelier au participat elevii  Scolii Gimnaziale Amarasti.


Scriitori si carti in sate” promoveaza cartea si lectura mediind dialogul dintre scriitorii contemporani si un public nou, al elevilor din mediul rural.


Multumim, Alexandrei Rusu pentru toata atmosfera minunata, Educab Romania, Asociatiei 7 ARTE si Bibliotecii Judetene Antim Ivireanul.




Bibliotecar: Alexandra Bercea





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu