marți, 3 decembrie 2019

Pietrari: Participare la sesiunea de instruire în programare de la Societe General BS - București

În perioada 5-6 decembrie 2019 avem plăcerea de a fi invitați împreună cu patru copii care activează în cadrul proiectului CODE Kids, pentru a doua oară consecutiv, la  întâlnirea cu specialiștii IT din cadrul Société Général - sesiunea de instruire în programare  - din cadrul proiectului „CODE Kids - Copiii fac coding în bibliotecile publice”, întâlnire organizată de Fundația Progress.



Evenimentul va avea loc în data de 6 decembrie, la sediul Société Général  din West Gate Park – Strada Preciziei nr. 24, clădirea H5, etajul 1, sector 6, București.


Programul va începe la ora 10.00 cu primirea participanților, urmată de sesiunea de prezentare a proiectelor pregătite în Arduino de către micii coderi, continuând cu sesiunea de instruire în programare organizată de mentorii noștri de la Societe Generale Bussines Services; așteptăm cu mare interes Atelierele de VR organizate pentru copiii participanți, după care vom lua parte la festivitatea de premiere, programul nostru încheindu-se la ora 16:30.
La această întâlnire participă bibliotecarii coordonatori și copiii din 7 cluburi din cadrul proiectului ”Code Kids- Copiii fac coding în bibliotecile publice”, proiect în care activează în prezent 2000 de copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani din 115 cluburi de coding în biblioteci locale din 18 județe.
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, făcând posibilă această participare - mentorilor noștri din acest proiect, direcțiunii și cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale Pietrari, părinților copiilor, dar și autorităților locale.

Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu