marți, 29 septembrie 2015

Campania naţională România EduCaB în Vâlcea



Stimaţi colegi,
Aşa cum vă anunţam în 2 aprilie că ne dorim - în ideea sustenabilităţii reuşitelor Programului Biblionet -, judeţul Vâlcea a fost inclus în Campania EduCaB Creşterea capacităţii educaţionale a bibliotecilor publice din România”.
Pentru început, avem în pilot patru biblioteci publice vâlcene: Biblioteca Municipală Drăgăşani şi Bibliotecile Publice Locale Pietrari, Glăvile şi Titeşti.

Prezentare România EduCaB

Ghid de implicare prin România EduCaB

De la adresa https://filetransfer.ipsosinteractive.com/?a=d&i=iEuRWO9J8o (parola care trebuie introdusa este: noieducab) puteţi descărca materiale de campanie (unele sunt în josul acestei postări) pe care să le afişaţi în locuri vizibile în bibliotecile în care lucraţi. De asemenea, puteţi promova aceste fişiere pe blogurile proprii, paginile FB, aplicaţii pe mobil s.a.m.d.

Vă rog să vă implicaţi în promovarea acestui program în judeţul nostru, pentru că în funcţie de rezultatele obţinute, se doreşte extinderea lui şi în alte biblioteci vâlcene, care au mare nevoie de înnoirea/diversificarea fondurilor de carte, a echipamentelor IT şi a serviciilor pentru public, amenajarea ambientului etc. 

Cum este anunţat şi în materialele promoţionale, este de reţinut că se vor strânge cărţi, calculatoare şi mobilier inclusiv la sediul Bibliotecii Judeţene "Antim Ivireanul" Vâlcea, persoană de contact: Valentin Smedescu, biblioteci.valcene@gmail.com, 0250/739221 int. 135.

vă mulţumesc,
Valentin Smedescu,
sef Serviciu Marketing-dezvoltare/ Coordonare judeţeană


Harta EduCab în mai multe culori, Stikere şi FB Cover pentru promovarea programului în biblioteci:


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu