joi, 16 noiembrie 2017

Pietrari: ”Bookmark Exchange Project”

 Biblioteca Publică Pietrari și Școala Gimnazială Pietrari sunt partenere în cadrul inițiativei ”Luna Internațională a bibliotecilor școlare” organizată de IASL (Asociația Internațională a Bibliotecilor Școlare), participând la proiectul ”Bookmark Exchange Project / Proiectul -Schimb de semne de carte”
Proiectul schimbului de semne de carte include școli/biblioteci care vor face schimb de semne de carte realizate manual (orice stil, formă etc.) Prin intermediul acestui proiect Școala Pietrari face pereche în acest an cu o școală gimnazială din Vila Pouca de Aguiar, un sat din nordul Portugaliei.
Programul implică schimbul de semne de carte realizate manual de elevi, în luna noiembrie, pentru 72 de elevi portughezi. Scopul este să împărtășim, într-un mod amuzant, plăcerea de a citi și de a merge la bibliotecă, în același timp legând prietenii în lumea întreagă.





Elevii școlii, participanți la atelierul de cusături al bibliotecii, sub îndrumarea bibliotecarei Crina Popescu, au realizat adevărate opere de artă în miniatură care, suntem convinși, îi vor încânta pe prietenii noștri portughezi.








Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu