marți, 15 mai 2018

Drăgășani : Proiectul ”Verde - culoarea creativității”

Una dintre activităţile proiectului "Verde - culoarea creativităţii" a fost o conferinţă de lansare care a avut loc în Biblioteca Municipală din Drăgăşani pe data de 11 mai 2018, la 10:30.

Voluntarii din diferite ţări (Turcia, Ucraina, Spania, Georgia, Italia, Armenia) și-au prezentat ţările  și culturile. Cel mai important lucru a fost  faptul că au prezentat proiectul și au punctat importanța lui și activitățile pe care le vor derula pe parcursul unui an. Ideea principală a conferinţei a fost sporirea sensibilizării cu privire la programul ce are ca scop educația ecologică  și implicarea copiilor și tinerilor în realizarea obiectivelor pe care și le-au propus..

Luka şi Tymur au deschis conferinţa cu  principalul conţinut al proiectului. După aceea, fiecare voluntar s-a prezentat pe sine însuși și motivația lui pentru implicarea în proiect.

În cele din urmă au făcut un fel de test, un fel de recapitulare pentru a reîmprospăta informațiile publicului şi pentru a-i ajuta să-şi amintească punctele cheie ale prezentării.

  Voluntarii s-au distrat foarte bine cu alţi voluntari de la Vâlcea care au venit  și au susținut proiectele lor.
Bibliotecar, 
Cristina Prunel-Bărbulescu










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu