joi, 3 octombrie 2019

Pietrari: Europe Code Week - Săptămâna Europeană a Programării

Inițiativa Comisiei Europene pentru promovarea abilităților digitale: Europe Code Week - Săptămâna Europeană a Programării ajunge la cea de-a 7-a ediție!
În perioada 5 - 20 octombrie 2019, milioane de copii, tineri și adulți se vor reuni din nou pentru a învăța mai multe despre programare și alte competențe digitale - la evenimente, în săli de clasă, în biblioteci din toată Europa și nu numai.
Anul trecut, peste 2.7 milioane de persoane au participat la circa 44.000 de evenimente Europe Code Week, în peste 70 de țări din Europa și din afara ei.
Biblioteca Pietrari participă din anul 2014 la acest eveniment european, ajutând la creșterea impactului Europe Code Week în România.
La ediția din acest an am înscris pe harta europeana a codarii două evenimente la care vor participa copii, cadre didactice si părinți din localitate:
- unul dintre acestea - 08.10.2019, este derulat în parteneriat cu Școala Gimnazială Pietrari în cadrul proiectului Erasmus+ "Coding with outdoor activities";



Imagini activitate

- cel de-al doilea - 13.10.2019, este înscris în cadrul proiectului "Code Kids- copiii fac coding in bibliotecile publice".

Imagini activitate

Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu