luni, 7 octombrie 2019

România Educab

7,8,9 octombrie 2019 -Biblioteca Publică Glăvile

                          Timp de trei zile la Biblioteca Publică  Glăvile se desfășoară   Proiectul ” Scriitori și cărți  în sate” prin Programul 7ARTE și Smartkid.
                     Alături de cei doi  sciitori Alexandra Rusu și Ciprian  Măceșaru la Biblioteca Glăvile a sosit  scriitorul Daniel  Eberhat  cu cartea pentru copii PROTOZELUL TRĂSNIT.Autorul le-a citit copiilor  povestea  protozelului,am desenat împreună,am citit. Astăzi a fost prima zi și au fost copiii claselor -pregătitoare,clasa I,clasa a II-a împreună cu doamna învățătoare Călin Corina.
               Mâine -8 octombrie sunt invitați elevii claselor a III -a și a IV-a însoțiți de domnul învățător Marinescu Constantin.Biblioteca a primit  donație de carte,un număr de 65 de cărți.
                Proiectul este Smart SĂ CITEȘTI și cuprinde  Ateliere  Educative,Creative și Recreative pentru copii și Adolescenți,o campanie de încurajare a cititului susținută de 7ARTE.
                 Mulțumesc tuturor celor ce au făcut posibilă desfășurarea  acestei activități:Roxana Nicolescu.Livia Lucan,Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanul” Vâlcea.

                     Bibliotecar,Catana Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu