vineri, 13 ianuarie 2023

Încât Vâlcea să ne fie colț de rai

 


«Dă-le celor pe care-i iubești aripi să zboare, rădăcini la care să se întoarcă și motiv să rămână»*: zece doamne bibliotecare în biblioteci publice vâlcene și o doamnă profesoară la o școală rurală (ne) povestesc, în ordine alfabetică după localitate, despre cum reușim aceasta • avanpremieră video la evenimentul nostru de duminică 15 Ianuarie/ Ziua Culturii Naționale/ ora 10.00, când vom anunța în online premiile Concursului „Vâlcea – colț de rai”, Ediția a XI-a (2022).
Meritele celor 103 copii și adolescenți vâlceni sârguincioși și talentați calificați** în Etapa județeană a proiectului vor fi recunoscute public/ recompensate duminică de către Biblioteca Județeană ,,Antim Ivireanul” și de următorii parteneri ai noștri – cei mai mulți ne sunt alături de peste zece ani: Cercul de la Râmnic „RGMD”, Cenaclul „Petale”, Societatea Culturală ,,Anton Pann”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea, ASCIOR/ Filiala Vâlcea, Liga Scriitorilor/ Filiala Vâlcea. În această ediție a proiectului nu au fost înscrise în concurs creații care să facă obiectul jurizării și de către Asociația Națională Cultul Eroilor/ Filiala Vâlcea, prin urmare această entitate nu va putea oferi premii.
Felicitări celor 10 colege bibliotecare în Biblioteci Valcene și doamnei profesoare de la Școala Malaia - pentru implicare și dăruire!
❤ 🙏 👏 🤗
_____________
*îndemn atribuit celui de-al paisprezecelea Dalai Lama, Tenzin Gyatso
** cu nume/ localitate și cei mai mulți și cu foto - la https://www.facebook.com/bibliotecivalcene/posts/674934224423807

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu