vineri, 29 noiembrie 2019

Drăgășani: Punct de informare ecologică la Biblioteca Municipală Drăgășani

 Astăzi, 29 noiembrie 2019, elevi de la Liceul Tehnologic I.C. Brătianu, coordonați de prof. Camelia Oprea, au desfășurat mai multe activități împreună cu voluntarii veniți la noi în oraș din Turcia, Ucraina, Gambia, Iordania. Punctul de informare ecologica este un rezultat al proiectului de voluntariat ”Volunteers for environmental education” si funcționează in cadrul  Bibliotecii Municipale Dragasani in perioada 25.11.2019-30.04.2020.
Lansarea punctului de informare ecologica a debutat cu o prezentare a activitatilor de voluntariat realizate de voluntari in perioada 1/5-21/11/2019.
Voluntarii au prezentat atelierele de educatie ecologica realizate in scoli, actiunile de ecologizare realizate in orasul Dragasani si in sate limitrofe, actiunile de promovare a educatiei ecologice si a protejarii mediului inconjurator.
Permanenta  punctului de informare ecologica va fi asigurata de voluntari care vor avea posibilitatea sa  interactioneze cu tineri din Dragasani si sa le vorbeasca despre educatia ecologica si protejarea  mediului  inconjurator.
In cadrul punctului de informare ecologica vor rula filme dedicate educatiei ecologice si vor fi organizate dezbateri si mese rotunde dedicate protejarii mediului inconjurator.
Bibliotecar,
Cristina Prunel-Bărbulescu,
Floarea Barbu,
Alecsandrina Bătae.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu