luni, 25 noiembrie 2019

Pietrari: Participare la Atelierul “MobilitatE+” (atelier de scriere a proiectelor de Mobilitate ERASMUS+), domeniul Educația Adulților.

Biblioteca Publică Locală Pietrari, reprezentată de bibliotecar Crina Popescu, a fost selectată pentru a participa la Atelierul “MobilitatE+” (atelier de scriere a proiectelor de Mobilitate ERASMUS+), domeniul Educația Adulților. Atelierul este organizat exclusiv pentru biblioteci și muzee și se va desfășura în București în perioada 27-29 noiembrie 2019 (miercuri, joi,vineri).


Tematicile abordate: Identificarea nevoilor instituționale și ale grupului țintă; Condiții de eligibilitate în cadrul unui proiect Erasmus+; Obiectivele și activitățile unui proiect Erasmus+; Partenerii implicați și rolurile acestora într-un proiect; Rezultatele și impactul unui proiect Erasmus+; Recunoașterea rezultatelor învățării în cadrul unui proiect Erasmus+; Monitorizarea și evaluarea rezultatelor; Aspecte de management al proiectului.
Atelierul MobilitatE+ face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul programului european pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educaţia Adulților.

Bibliotecar,
Crina Popescu

3 comentarii:

  1. oare ce inseamna acel "+" din denumire?

    RăspundețiȘtergere
  2. Programul Erasmus (Schema Comunitară de Acțiune Comunitară pentru Mobilitatea Studenților Universitari) este un program al Uniunii Europeane, program de schimb studențesc înființat în 1987. Erasmus + sau Erasmus Plus este noul program care combină toate programele actuale ale UE pentru educație, formare, tineret și sport,care a fost început în ianuarie 2014.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai multe informații găsiți la adresa de mai jos, dacă doriți ...
    https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/about_ro

    RăspundețiȘtergere