miercuri, 1 februarie 2023

 Aripi

    Paulo Coelho spunea că un copil poate să ne învețe oricând trei lucruri: cum să fim mulțumiți fără motiv, cum să nu stăm locului niciodată și cum să cerem cu insistență ceva ce ne dorim...

    În aceste două zile, 31 ianuarie și 1 februarie 2023, am avut parte de un ocean de zâmbete și îmbrățișări, de căldură și recunoștință pură.

    Vă puteți închipui că asta se datorează lui Pete Motanul și tenișilor lui pe care vrea și reușește să îi păstreze mereu albi?!

    Alături de el am fost invitată la una dintre activitățile din Proiectul Educațional Județean „Vocea cărților” în care parteneri sunt Grădinițele cu Program Normal Costești și Bistrița ai căror profesori pentru învățământul preșcolar sunt doamnele, Ileana Ilinca, Maria Olaru și Ana Maria Popa.



GPN Costești









GPN Bistrița


















Foto album „Aripi” - Pete Motanul - Ador tenișii albi, activitate din Proiectul Educațional Județean „Vocea cărților”, astăzi cu „Pete Motanul. Ador tenișii albi”, un text de Eric Litwin.

***

„O carte, un glas, multe urechi”


Foto: prof. înv. primar Elena Drăghicescu

    Aflat la cea de a VII-a ediție națională, ZICI (Ziua Internațională a Cititului Împreună) este parte a unui eveniment internațional inițiat de organizația LitWorld din 2010, sub denumirea World Read Aloud Day. Ziua ZICI este coordonată la nivel național de organizația Citim Împreună România din anul 2017. Anul 2023 are ca temă „O carte, un glas, multe urechi”.

    Biblioteca noastră își propune să continue cultivarea pasiunii pentru lectură și interesul pentru cărți, să dezvolte creativitatea și imaginația copiilor prin puterea magică a cuvintelor și poveștilor. 

    „Cufărul cu povești” a ajuns, astăzi, 1 februarie 2023, la elevii clasei pregătitoare și la profesoara acestora, doamna Elena Drăghicescu.

Mihaela Silvia Marinescu - Biblioteca Publică „General Nicolae Ciobanu” Costești

    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu