duminică, 18 iunie 2017

C I R E S A R I I - editia a 47-a

             Duminica 11 iunie 2017, in localitatea Danicei, judetul Valcea, s-a desfasurat  cea de-a 47-a editie a concursului interjudetean cultural - sportiv CIRESARII. Manifestarea a fost organizata de Primarie in colaborare cu scolile din comunitate, iar spectacolul s-a desfasurat la SCOALA LAUNELE DE JOS.                 
           La aceasta manifestare au participat elevi de gimnaziu din comunitate si din localitatile invecinate respectiv:   elevii scolilor din localitatile:  Dobroteasa si Vitomiresti - judetul Olt, Ciomagesti si Cuca ,judetul Arges si Stoilesti, Milcoiu si Dragoiesti, judetul  Valcea. Elevii au sustinut in fata publicului si a juriului (format din cadre didactice de la toate scolile participante si reprezentanti ai primariilor), urmatoarele probe cultural- sportive:   
  •  grup vocal;                                                           
  • solist muzica populara 
  •  recitator;
  • dansuri populare
  • dansuri moderne
  • scenete
  • probe sportive: handbal fete / baieti.
           Probele culturale s-au desfasurat concomitent cu cele sportive.
           La sfarsitul programului, elevii scolilor care au obtinut cel mai mare punctaj, au fost premiati (premiile constand in diplome, carti, echipamente sportive), iar scoala care a obtinut cel mai mare punctaj a primit    CUPA CIRESARII 2017.  Scoala castigatoare a fost  SCOALA CUCA, judetul Arges.       
      Manifestarea a continuat cu invitati de onoare, solisti de elita ai muzicii populare romanesti -  Grupul teleormanean condus de FLORIN VASILICA, MARIA GHINEA, si NICU PALERU . Aceasta activitate a avut un impact pozitiv in randul participantilor si s-a bucurat de o foarte mare audienta.                                                                  
 Bibliotecar, Ioana Stoica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu