miercuri, 7 iunie 2017

Chestionar privind posibilităţile de dezvoltare de makerspace-uri în biblioteci


Dragi colegi bibliotecari din Vâlcea,

In cadrul proiectului MakEY, care isi propune sa evalueze posibilitatile de dezvoltare a makerspace-uri in diferite spatii (biblioteci, muzee, scoli si gradinite), avem o componenta de cercetare care consta in ancheta pe baza unui scurt chestionar.

Chestionarul se adreseaza bibliotecarilor (din biblioteci publice, scolare, universitare etc), personalului din muzee, educatorilor si invatatorilor si personalului din makerspace-uri.

Oricine face parte din aceste categorii (bibliotecari, personal din muzee, personal din makerspace-uri, educatori si invatatori) este invitat sa participe la ancheta si sa completeze chestionarul. Completarea chestionarului dureaza sub 5 minute. De asemenea, va multumesc anticipat daca distribuiti link-ul catre chestionar altor potentiali participanti.

Chestionarul se găseşte la https://shefmethods.qualtrics.com/jfe/form/SV_78nRY75bCgmz6WF

Proiectul MakEY are scopul de a afla cum pot fi dezvoltate makerspace-uri pentru copii cu vârsta de 3-8 ani în cadrul grădinițelor, creșelor, în școli, muzee și biblioteci, astfel încât copiii să își poată dezvolta abilități și cunoștințe necesare în epoca digitală. Pentru a afla mai multe, puteți vizita site-ul proiectului: http://makeyproject.eu.

Colectarea raspunsurilor se va face pana la 13 iunie.

Proiectul MakEY este coordonat de prof. Jackie Marsh, de la Sheffield University, iar din partea Romaniei partenerii sunt Institutul de Sociologie (prin dr. Anca Velicu) si Hatch Atelier.

vă mulţumesc,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu