joi, 2 mai 2019

Pietrari: Caravana NESuPUSELOR ajunge la Biblioteca Pietrari

În data de 17 mai 2019, orele 10, Biblioteca Pietrari va fi gazda Asociației DeBasm care organizează  un atelier pentru copiii de la Pietrari susținut de scriitoarea Victoria Pătrașcu în cadrul proiectului Caravana NESuPUSELOR. Acest fapt se datorează înscrierii Bibliotecii Pietrari în EduCaB România.
”Nesupusele” este un proiect de educaţie alternativă având ca teme transversale: diversitatea culturală, dezvoltarea valorilor patriotismului şi ale spiritului civic, respectul pentru istoria privată, cea de zi cu zi, nu doar pentru cea publică a unei ţări. Este un proiect care pune în valoare elite, dar care, în acelaşi timp, transformă biografii “obişnuite” în biografii demne de a fi povestite.




 Copiii prezenți la atelier vor auzi poveștile femeilor ”nesupuse” și vor croi din cuvinte și desene visuri pentru mai târziu.Vom discuta interactiv despre subiecte inedite: succes, performanță, celebritate, istorie, impact, vom afla despre cele 100 de “Nesupuse”, despre femeile de basm ale României, vom descoperi multe alte “nesupuse” din istoria trecută sau recentă, dar şi din jurul nostru.
Un atelier inedit și, cu siguranță, o experiență de neuitat!
Mulțumim EduCaB România, mulțumim Asociația DeBasm, mulțumim Biblioteca Județeană Antim Ivireanul Rm.Vâlcea!

Bibliotecar,
Crina Popescu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu