marți, 4 iunie 2019

Scoala Altfel -27-31 Mai-Biblioteca Oraseneasca Balcesti


In data de 28 Mai,prin programul"Școala Altfel",s-a organizat excursie cu elevii claselor I si a II-a de la Liceul Tehnologic "Petrache Poenaru",Bălcesti,reprezentat de doamna director Ivănescu Eliana, si de doamna profesor învățământ gimnazial Florea Alina.(în parteneriat cu Biblioteca Orășeneas
că Bălcești)
S-a avut în vedere țintirea mai multor obiective,iar înafara acestora,inițierea copiilor în transportul cu alte mijloace de deplasare,altele decât au fost ei obisnuiți,respectiv autocarul,metroul,și,nu în utimul rând,vaporașul.
Printre obiectivele vizitate se numără Palatul Parlamentului,Muzeul Național De Istorie Naturală Grigore Antipa precum și Parcul Herăstrău.

















29 Mai -Școala altfel-vizionarea filmulețului "Aniki Bobo"(Prin intermediul proiectului "Educatia cinematografica in biblioteci") de către elevii clasei a III-a însoțiți de doamna profesor învățământ gimnazial Margareta Rădulescu

Aniki Bobo
Porto. Un grup de copii se joacă pe străzile vechi. Eduardinho, șeful, se impune datorită priceperii sale nautice. Carlitos îi dispută favorurile frumoasei Teresinha. Într-o seară, grupul urcă pe deal pentru a lansa un zmeu. Un tren trece pe calea ferată de mai jos. Toți se agită să-l vadă, dar Eduardinho cade. Carlitos este acuzat că l-a împins...




 30 Mai-dublu eveniment sărbătorit cu mare fast în localitatea noastra:Ziua Liceului Tehnologic"Petrache Poenaru", precum și Ziua Orasului Balcesti
Promovarea tradițiilor culturale, dansuri și cântece folclorice îmbinate cu dansurile artistice figurative(balet)
Simpozion "Lectura, Comoara pentru suflet"
Tombole cu cărți, obiecte, preparate culinare și prăjituri  pregatite de elevi pentru cauze umanitare
Tineri interpreți de folclor-elevi din cadrul liceului nostru, elevii școlilor din comunele invecinate, respectiv Diculesti, Fauresti și Fartatesti, ansambluri folclorice din județul Dolj,precum și interpreti consacrati din folclorul oltenesc.






















 31 Mai -Școala altfel-vizionarea filmulețului " Tigrul Albastru"(Tot prin intermediul proiectului "Educatia cinematografica in biblioteci") de către elevii clasei a IV-a însoțiți de doamna profesor învățământ gimnazial Mihai Mioara.

  Tigrul Albastru

Într-un oraș condus de primarul diabolic, se pare că un singur lucru poate salva vechea grădină botanică de la demolarea șiinlocuirea cu un nou centru de divertisment:"Tigrul Albastru".
Acum Johanka și Matyas trebuie să protejeze tigrul de ghearele malefice ale primarului și ale acoliților săi, și sa salveza gradina.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu