luni, 27 ianuarie 2020

Păușești-Măglași: Festivitatea de premiere „Vâlcea-colţ de rai”, ediția a VIII- a (2019), etapa județeană.

 Miercuri, 15 ianuarie 2020, de Ziua Culturii Naționale, la Biblioteca Județeană «Antim Ivireanul» Vâlcea  au fost premiați câștigătorii Concursului «Vâlcea - colț de rai», ediţia a VIII-a (2019).
Biblioteca Publică „Antim Petrescu”Păușești-Măglași ,participantă la toate cele opt ediții al acestui concurs  ,a înscris la etapa județeană  a competiției amintite , poeziile, prozele și desenele( premiate la etapa locală) a  șase elevi din localitatea Păușești-Măglași. Creațiile acestor elevi, autori de poezie, proză, picturi/desene și povestitori de legende ale Vâlcii , publicate în online și jurizate anonim(pe bază de pseudonim-conform regulamentului) ,au fost apreciate de juriu concursului județean „Vâlcea , colț de  rai”.
Premiile obținute de copiii din Păușești –Măglași  au fost :
-premiul I  -secțiunea proză-eseu-: Alexandra Șuteanu  
-premiul II  - secțiunea  desen/pictură- : Dimitrie Gorana
-mențiune -secțiunea desen/pictură-:Eliza Maria Adam
-premiul III -secțiunea poezie- :Maria Bojin
-premiul III- secțiunea poezie- :Dimitrie Goran
-mențiune- secțiunea poezie -:Teodora Tănăsoaică
-premiul de participare Ștefania  Elena Breazu
.
Toți elevii  din Păușești-Măglași , participanti la festivitatea de premiere a concursului „Vâlcea -colț de rai”, au primit premii și din partea domnului primar Alexandru Dediu .  

În cadrul acestui eveniment Cercul de la Râmnic „România Grădina Maicii Domnului” a decernat  doamnei Ioana Goran ,bibliotecar la Biblioteca Publică „Antim Petrescu”Păușești Măglași   și domnului Alexandru  Dediu, primar al localității  Păușești-Măglași,  diplome de merit pentru organizarea concursului de creație „Vâlcea -colț de rai"-ediția 2019.





















bibliotecar, Ioana Goran
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu