vineri, 5 octombrie 2018

Drăgășani: Ziua Mondială a Educației la Biblioteca Municipală

Ziua internaționala a Educației este celebrată anual pe 5 octombrie, începând cu anul 1994, în întreaga lume, pentru a aminti de importanța rolului educației.
Recomandările UNESCO/ILO din 1996 au stabilit drepturile și responsabilitățile profesorilor și standardele internaționale pentru educația continuă, integrarea în câmpul muncii, condițiile de predare și învățare.
  Biblioteca Municipală Drăgășani colaborează cu toate unitățile de învățământ din municipiu și chiar și cu alte unități de învățământ din localitățile învecinate, în cadrul parteneriatelor educaționale avem stabilite numeroase activități desfășurate pe parcursul anului școlar și chiar și în vacanțe. Astăzi, 5 octombrie, de Ziua Educației am primit vizite ale elevilor de clasa a IV-a de la Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu”și clasele a V-a și a VII-a de la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu”. Au vizitat biblioteca, au primit informații despre cărți, despre serviciile bibliotecii, au răsfoit cărțile preferate iar la finalul vizitelor au vizionat filmulețe după opera lui I.L.Caragiale : D-l Goe, Bubico, Vizita, Două loturi.
Bibliotecar,
Cristina Prunel-Bărbulescu
















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu