vineri, 18 ianuarie 2019

Copiii din Păușești Măglasi din nou pe podiumul de premiere al concursului "Vâlcea -colț de rai"2018-2019

Ediția a VII-a (2018-2018) a concursului județean „Vâlcea-colț de rai” a adus copiilor din Păușești Măglași, calificați la etapa județeană a acestui concurs ,4 premii:premiul I- secțiunea video- obținut de elevul Dimitrie Goran, premiul III obținut la secțiunea poezie de Maria Bojin,elevă în clasa I la Școala Gimnazială „Achim Popescu”Păușești Măglași și de Dimitrie Goran , elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Nr. 13 Rm . Vâlcea  un premiu de participare la secțiunea pictură-desen, obținut de Cosmin Gheorghe Arniceru, elev în clasa IX-a la Liceul de artă din Rm. Vâlcea.În cadrula aceleiași festivități de premiere , care s-a desfășurat,marți 15 ianuarie 2018, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul „Vâlcea , Cercul de la Râmnic a oferit doamnei bibliotecar, Ioana Goran, coordonator al concursului „Vâlcea-colț de rai” în localitatea Păușești Măglași și domnului Alexandru Dediu, primar al comunei Păușești Măglași diplome de onoare” pentru cinstirea Colțului de Rai al Râmnicului”.
.Mulțumim domnului primar, Alexandru Dediu pentru premiile oferite copiilor din Păușești Măglași,finaliști ai acestui concurs ,pentru susținerea Proiectului ”Vâlcea –colț de rai „ și a celorlalte proiecte derulate de Biblioteca Publică „Antim Petrescu” Păușești Măglași.
Felicitări organizatorilor!
Felicitări Maria Bojin, Dimitrie Goran, Cosmin Arniceru!
Biblioteca Publică din Păușești Măglași a promovat copiii talentati din comuna Păușești Măglași(alături de Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul „Vâlcea )la toate cele șapte ediții ale concursuli„Vâlcea-colț de rai”,elevii din Păușești Măglași aflându-se în fiecare an pe podiumul de premiere.Numărul premiilor obținute de acești copii fiind 27, dinte care 9 premii întâi.

 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu