joi, 17 ianuarie 2019

Ultimele săptămâni de derulare a programelor de educație financiară - sezonul 2018/2019

Dragi colegi,

În 26 aprilie* trecut, am reluat sesiunile de instruire din cadrul programelor de educaţie financiară şi  e-commerce BaniIQ şi Baniipenet în bibliotecile publice vâlcene, pentru „sezonul” 2018-2019.

Pentru că ne apropiem de raportarea finală din luna februarie, vă rog să facem încă un efort, să ne concentrăm - în următoarele săptămâni - astfel încât de oferta noastră educațională să beneficieze cât mai mulți utilizatori ai serviciilor bibliotecilor noastre.



Cele două platforme dedicate bibliotecilor publice sunt cele cunoscute (am verificat, site-urile au fost optimizate și funcționează):

1.Pentru BaniIQ: http://biblionet.banii q.ro
2. Pentru Baniipenet: http://baniipenet. ro/start

Important: deschideți link-urile direct din blogul nostru sau din această postare/ eventual puneți-le la bookmarks, întrucât dacă-s luate cu copy/ paste pot apărea erori.

Pentru a contoriza cat mai bine in online premiile pe care le vor obține cursanții noștri, vă rog ca utilizatorii îi instruiţi să fie trecuţi în câte un tabel în care aceştia să semneze, de tipul:

Nr.crt.
Prenume
Nume
E-mail (daca are)
Nr de telefon (daca are)
Semnatura
1.
X
Y
….@...
07…



Tabelele cu listele de participanti trebuie să conţină la antet menţiunile:

Județul Vâlcea/ Biblioteca Publică..... ("nume localitate")

Nume bibliotecar______________________/Semnătura bibliotecar.............




Vom avea nevoie de *PDF-uri după aceste documente, pentru raportarea finală (în luna februarie 2019.
Acest aspect este foarte important pentru asigurarea finanţării parteneriatului cu bibliotecile noastre în anii care urmează. Ca și până acum, sunt extrem de binevenite poveştile cât mai interesante, sub formă de articol scurt, testimonial. 


Evidenţa pe hârtie a tuturor participanţilor - practic nişte liste de participanti - ne va fi de folos pentru a putea justifica numărul de cursanți instruiți, implicit pentru a pretinde premii :)


Rămâne valabilă rugămintea din partea partenerilor noștri de a înmagazina cât de multe fotografii relevante şi cu o calitate cât mai bună, pentru a putea fi folosite in materialele de presa şi, in general, de promovare. Prin urmare, vă rog să ne sprijiniţi în acest sens cu cât mai multe imagini sugestive, care spun poveşti de succes mai bine decât 1.000 de cuvinte :)


Succes tuturor!
Valentin Smedescu


PS: Aşa cum ne amintim, în anii precedenţi ambele programe s-au bucurat de succes, utilizatorii serviciilor noastre fiind premiaţi de către finanţatorii campaniilor de educaţie financiară la fel cum, de asemenea, au fost premiaţi şi mulţi dintre bibliotecarii vâlceni.

Bilanţul programelor pentru judeţul Vâlcea, ediţia 2017-2018, poate fi văzut la https://bibliotecivalcene.blogspot.ro/2018/02/raportare-finala-banii-pe-net-si-baniiq.html

…iar ultimele premii obţinute de către bibliotecarii vâlceni sunt anunţate la http://bibliotecivalcene.blogspot.ro/2018/03/noi-premii-de-la-visa-europe-si-junior.html

Anterior:
http://bibliotecivalcene.blogspot.ro/2016/03/premiile-programelor-banii-pe-net-si.html


http://bibliotecivalcene.blogspot.ro/2017/03/cinci-bibliotecare-din-valcea-premiate.html


http://bibliotecivalcene.blogspot.ro/2016/06/premiile-care-urmeaza-sa-fie-acordate.html


http://bibliotecivalcene.blogspot.ro/2015/09/programele-de-e-commerce-si-educatie.html


________________

* https://bibliotecivalcene.blogspot.com/2018/04/relansam-programele-de-educatie.html  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu