luni, 1 iulie 2019

Pietrari: Vacanța la bibliotecă 2019

Astăzi a avut loc deschiderea activităților cuprinse în proiectul "Vacanța la bibliotecă". 
Au participat copii, voluntari, părinți și bunici. 
Agenda noastră din această vacanță cuprinde cursuri și ateliere de astronomie, codare, lectură și experimente, pictură, cusături populare, muzică, jocuri și concursuri pentru cei mici, ce vor avea loc în luna iulie, dar și seri de film, de observații astronomice, ateliere de dezvoltare personală, cursuri de prelucrare a semințelor și a materialului săditor necesar organizării "Bibliotecii de semințe", toate organizate pentru adolescenți, ce se vor desfățura în lunile iunie și august.



Activitățile cuprinse în cadrul proiectului au în vedere:
1. petrecerea într-un mod  creativ-educativ a timpului liber;
2. stimularea în randul tinerilor a interesului pentru recunoașterea și promovarea adevăratelor valori și modele culturale; 
3.lărgirea orizontului de cunoaștere; 
4.dezvoltarea abilităților și a înclinațiilor artistice ale copiilor.


Au fost prezentate modulele de instruire propuse în cadrul proiectului, programul zilnic de desfățurare a acestora, materialele necesare unei bune derulări, etc. De asemenea, viitorii "cursanți" au făcut cunoștință cu echipa de traineri voluntari care vor participa pe parcursul vacanței de vară la proiectul propus de bibliotecă.


In urma prezentării de astăzi părinții și-au  înscris copiii la mai multe module de instruire, înțelegând aspectele educative vizate prin proiectul "VACANȚA LA BIBLIOTECĂ".


Bibliotecar:
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu