joi, 13 februarie 2020

Drăgășani: Proiectul ”Start: European Solidarity Corps”

Biblioteca Municipală Drăgășani a încheiat un acord de colaborare cu Asociația Pro Dezvoltare Dacia Drăgășani, ce are ca obiect asocierea în cadrul Proiectului ”Start: European Solidarity Corps”, proiect cofinanțat de Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene. Colaborarea se va desfășura în perioada 1-01-2019 până la 31-01-2021.
 Prin încheierea acestui acord se urmărește pregătirea, promovarea și diseminarea activităților proiectului, destinate: elevilor, cadrelor didactice, părinților,voluntarilor, formatorilor, facilitatorilor, tinerilor din comunitate, comunitatea locală, organizații guvernamentale, organizații non-guvernamentale și altele.
 Proiectul se dorește a fi un instrument de promovare a voluntariatului și sprijinirea orientării tinerilor către profesii de actualitate, dezvoltarea antreprenoriatului și stimularea angajabilității pe o piață a muncii aflată tot timpul în continuă schimbare și ascensiune. Primii tineri care au sosit din străinătate pentru a participa la proiect sunt Marta și Francisco din Portugalia, Sofia din Italia și Ivan din Spania. Le urăm ”Bun venit!”, sperăm să se simtă bine în orașul nostru, să realizeze activități interesante, să rămână cu amintiri plăcute și să lege multe prietenii până la sfârșitul proiectului.

Bibliotecar:
Cristina Prunel-Bărbulescu;
Floarea Barbu;
Alecsandrina Bătae;
ing.sistem Romeo Istocescu.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu