vineri, 7 februarie 2020

Pietrari: ZICI pentru AICI 2020

Pe 5 februarie, s-a sărbătorit Ziua Internațională a Cititului Împreună iar tema de anul acesta a fost „Citim împreună pentru a vindeca planeta”.
Zeci, poate chiar sute de biblioteci, școli, grădinițe sau comunități din toată țara s-au alăturat acestui demers.
Și...am început! Pe 4 februarie au debutat întâlnirile noastre care au îndemnat la lectură, dar și la meditație în ceea ce privește viitorul nostru, al tuturor! Invitați au fost cei mai mici copilași, clasa pregătitoare a Școlii Pietrari, coordonați de înv. Raluca Năstasie. În data de 05 februarie, la marele eveniment, ne-au fost alături copiii clasei a II-a coordonați de înv. Dana Constantin, ai clasei a III-a, înv.Georgiana Mărăcinescu și ai clasei a IV-a, înv. Marius Sobolu, cărora le mulțumim.
Lecturile din "Hai-hui prin Univers", din ”Erus și Valea Iubirii”, ”Basmele Africii” și din "Fetița care a adus ploaia", discuțiile despre planeta noastră, despre protejarea ei, despre poluare și reciclare, s-au îmbinat cu interesantele experimente ce au demonstrat și explicat fenomene ca: presiunea atmosferică, circuitul apei în natură sau proprietățile apei, dar și cu cântece, jocuri muzicale și muuultă voie bună.














"Uite-așa" am petrecut noi ZICI pentru AICI!
Mulțumiri dascălilor școlii noastre pentru interesul acordat în susținerea lecturii, dar și pentru prezența la toate edițiile ZICI, de la prima ediție și până acum!
Sănătoși să fim, să creștem, împreună, generații de cititori! 📚❤🤗
Să citim, să zâmbim, să cântăm, să experimentăm, să visăm!
ZICI pentru AICI, pentru NOI, pentru VOI, pentru VIITOR

https://www.facebook.com/crina.steliana/media_set?set=a.3023359504375984&type=3

Bibliotecar,
Crina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu