vineri, 6 iulie 2018

1250 cărţi noi pentru bibliotecile vâlcene performante


La cinci dintre bibliotecile publice vâlcene au ajuns astăzi câteva sute de volume noi de carte, investite în aceste instituţii şi în Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea în cadrul Campaniei România EduCab.


Cele cinci biblioteci sunt: Galicea/ bibliotecară Maria Tiţu, Costeşti/ Mihaela Silvia Marinescu, Horezu/ Aniela Badea, Vaideeni/ Gabriela Smeadă, Păuşeşti Măglaşi/ Ioana Goran.

Săptămâna viitoare, alte câteva biblioteci publice vâlcene – de asemenea performante atât cât este posibil în actualele condiţii sociale vâlcene - îşi vor ridica volumele pe care şi le vor dori în colecţiile proprii.

În marea lor majoritate, cărţile provin de la Editura Nemira, au fost obţinute în baza unui contract de sponsorizare, iar de la Bucureşti la Râmnicu Vâlcea au fost aduse zilele trecute, pe spezele Bibliotecii Judeţene Vâlcea.
Numărul total al volumelor investite în biblioteci din Vâlcea de către prietenii noştri de la România EduCab, numai la acest ultim transport, este de 1250, iar valoarea depăşeşte 27.800 lei.

Alte volume – care, la fel, îmbogăţesc de-acum fondurile de carte ale bibliotecilor publice din judeţul nostru – provin de la Editura „Jurnalul naţional” şi ne-au fost oferite de către Fundaţia „Mereu aproape”.
Mulţumim frumos!
Valentin Smedescu



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu